Wat is een IWMS?

Alles wat u moet weten over Integrated Workplace Management Systems 

↓ ONTDEK ALLE HOOFDSTUKKEN ↓
Kosten gerelateerd aan vastgoed en Facility Management vertegenwoordigen meer dan 20% van de uitgaven van organisaties. Integrated Workplace Management Systems (IWMS) zijn softwareoplossingen die leidinggevenden en managers in staat stellen deze kosten aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de productiviteit te verhogen. IWMS-oplossingen worden ingezet door organisaties die op zoek zijn naar meer efficiëntie, transparantie, flexibiliteit en klanttevredenheid in hun facilitaire- en vastgoedprocessen. Uit onderzoek van Research & Markets blijkt dat het gebruik van een IWMS-oplossing leidt tot een vermindering van 14% aan onderhoudskosten, een verbetering van werkplekbeheer tot 40% en efficiënter gebruik van faciliteiten met 42%.

 

 

 

 

 

Learn more about processes and output, implementation and operation, investment and vendor criteria.
VIEW CHAPTER ›

WAT DENKT U?

Incorrect!

In dit geval zullen portfoliomanagement, lease management, strategische ruimteplanning, scenarioplanning en transactiemanagement een belangrijke rol in uw IWMS spelen.

Correct!

Portfoliomanagement, lease management, strategische ruimteplanning, scenarioplanning en transactiemanagement zullen een belangrijke rol in uw IWMS spelen.